Home » Nieuwsarchief » Kom jij BVA Verkeersadviezen versterken?

Kom jij BVA Verkeersadviezen versterken?

Gezocht: Verkeerskundig adviseur die klaar is voor de volgende stap

 

Sla jij bij ons een nieuwe weg in?

Ben je alweer een aantal jaren aan het werk als verkeerskundige of mobiliteitsadviseur? Zit je vol met ideeën om verkeerskundige vraagstukken slimmer of beter aan te pakken, maar krijg je in jouw huidige baan niet voldoende ruimte? Kom eens praten, en vertel ons waar jouw dromen liggen. Wie weet passen jouw ideeën goed bij BVA en kunnen we jou de ruimte geven om te groeien.

Wat ga je doen?

We geven je de kans om aan leuke en uitdagende verkeerskundige studies mee te werken. Denk hierbij aan het opstellen van gemeentelijke mobiliteitsplannen, netwerkvisies, veiligheidsanalyses spoorwegovergangen en verkeerskundige onderbouwingen van de effecten van nieuwbouw ontwikkelingen. We geven jou daarbij de kans om je op bepaalde thema’s te specialiseren en het kennisniveau binnen ons bureau verder te verhogen.

Dit ben jij:

  • Je hebt een MBO of HBO diploma (verkeerskundige / civiele techniek).
  • Je hebt enkele jaren ervaring binnen de verkeerskunde.
  • Je vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan algemeen verkeerskundige vraagstukken.
  • Je hebt goede communicatieve eigenschappen.
  • Je wilt de ruimte krijgen en nemen om eigen initiatieven uit te werken.
  • Je voelt je thuis in een kleiner team en houdt van veel afwisseling in soort werk.
  • Je vindt het leuk om je nieuwe vaardigheden zelf eigen te maken.
  • Je staat open voor (en denkt actief mee over) veranderingen.

Wat kun je van ons verwachten?

Een interessante, collegiale en leerzame werkomgeving met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een bedrijf waar je eigen bijdrage goed merkbaar is en waar je direct sturing kan uitoefenen op onze (en jouw eigen) toekomst.

Wie zijn wij ?

De winnaar van “30 km, goed idee” in de gemeente Utrecht, adviseur bij het evenementenparkeren in de Amsterdam-Arena, mobiliteitsadviseur bij de Nieuwe Pier in Scheveningen, de opsteller van het Dashboard Mobilteit bij de Zuidas in Amsterdam….. en zo kunnen we nog heel veel meer projecten noemen waar BVA bij betrokken is.

BVA Verkeersadviezen is een onafhankelijk en tikje eigenwijs adviesbureau in het werkveld van verkeer & vervoer, mobiliteit en infrastructuur. Wij helpen onze opdrachtgevers bij het ontwikkelen van bereikbare, veilige en leefbare gebieden in dorpen, steden en op het platteland. Wij leveren input voor verkeers- en omgevingsvisies en (binnenstedelijke) gebiedstransformaties. We voeren verkeersveiligheidsonderzoeken uit en zijn gecertificeerd verkeersveiligheidsauditor.

Onze adviezen baseren we op gedegen onderzoek, verkeersprognoses en/of de analyse van (big-)data, waarbij we mobiliteits- en verkeerspatronen terugbrengen naar de essentie. Wij werken voor overheden, kenniscentra, projectontwikkelaars, stedenbouwkundige bureaus, bedrijven, aannemers, ondernemers, particulieren en steeds vaker ook voor de advocatuur, omdat de adviezen van BVA ook in juridische geschillen over verkeerskwesties stevig onderbouwd en “Raad van State-proof” blijken.

BVA Verkeersadviezen is gevestigd in Zwolle en bestaat op dit moment uit een enthousiast team van 6 personen. Wij streven naar een hoge kwaliteit in onze adviezen en kennen een open en informele werksfeer op en buiten het kantoor.

Geïnteresseerd?

Heel mooi om te horen. We zouden graag met jou in contact komen. Stuur jouw CV met bijbehorende motivatiebrief naar: m.ruigrok@bvaverkeer.nl

Of

BVA Verkeersadviezen

T.a.v. Melvine Ruigrok

Postbus 40089

8004 DB Zwolle

 

En heb je nog niet de gevraagde ervaring, maar heb je wel interesse ? Ook dan kun je contact opnemen met Melvine.

 

 

Recruiters hoeven ons niet te benaderen.

vacature verkeerskundig adviseur BVA