Onderzoek, veldwerk & (big-)data

BVA Verkeersadviezen Verkeersadviezen is al sinds de jaren ’80 een deskundige en betrouwbare partner op het gebied van verkeer- en vervoersonderzoek. Hierbij brengen wij de mobiliteits- en verkeerspatronen terug naar de essentie. Als ondersteuning van onze advieswerkzaamheden voeren wij diverse soorten onderzoek uit, zoals verkeerstellingen, h-b onderzoeken (routevorming en doorgaand verkeer), reistijdmetingen, parkeerduur- en -drukmetingen, snelheidsmetingen, enquêtes, reizigers- en marktonderzoek, conflictobservaties en verkeersveiligheidsanalyses.

Sinds begin 2020 beschikken wij naast onze mechanische telapparatuur ook over Scout videocamera’s van MioVision. Met deze camera’s kunnen wij naast de gebruikelijke conflictobservaties ook snel en betrouwbaar geautomatiseerde kruispunttellingen uitvoeren.

 

Eén dag, 1 week of een maand observeren / tellen / classificeren, is geen probleem voor onze Scout connected camera. Heeft u verkeerstellingen laten uitvoeren dan kunt u de resultaten altijd terugvinden op ons digitale dataportaal. Wij nemen de zorg volledig uit handen en regelen een onderzoek van A tot Z. Van het inventariseren van de situatie, het regelen van waarnemers, apparatuur, toestemming e.d. tot de analyse en rapportage. En dat doen we snel, gebruikmakend van de juiste hulpmiddelen, accuraat en betaalbaar.

Een selectie van onze opdrachten kan bekeken worden door op de onderstaande logo’s te klikken.

Meer weten?