Home » Nieuwsarchief » Marlene Gassner versterkt BVA

Marlene Gassner versterkt BVA

Datum: 23/01/2018 –

Sinds januari mag ik het team van BVA Verkeersadviezen versterken en daarmee ook mijn eerste ervaringen op de Nederlandse arbeidsmarkt maken. Eind september 2017 heb ik mijn opleiding “Energy and Transport Management” op de FH Joanneum in Kapfenberg (Oostenrijk) afgerond. Tijdens mijn studie is mijn interesse voor verkeer en vervoer steeds gegroeid. Vooral de fiets, waar Nederland om bekend staat, maar ook de effecten van verkeer op andere domeinen zoals de leefbaarheid of het milieu, zijn mijn grootste passies. Om mezelf verder op het gebied van fietsen te ontwikkelen, ben ik in Nederland op het onderwerp “Beleving en verkeersveiligheid van ouderen op de fiets” afgestudeerd. Mijn positieve ervaringen met de Nederlandse werkcultuur en de expertise op het gebied van verkeer en vervoer hebben mijn keuze bevestigd om ook na mijn studie in Nederland te blijven werken. Ik ben ontzettend blij dat ik deze uitdaging samen met het team van BVA mag beginnen. Ik hoop dat ik een goede aanvulling voor het team ben en bij het bedenken van mobiliteitsoplossingen mijn creatieve kant kan laten zien.

Contact met Marlene? klik hier