Kentekenonderzoeken

Regelmatig voeren wij kentekenonderzoeken uit. Hiermee kunnen de herkomsten en bestemmingen en routevorming van verkeer worden achterhaald. Het uitvoeren van kentekenonderzoeken kan op verschillende manieren, waarbij kan worden gewerkt met waarnemers op locatie of het plaatsen van ANPR camera's die de kentekens registreren. BVA Verkeersadviezen heeft ruimte ervaring met de uitvoering en analyse van kentekenonderzoeken.

Onderzoek, veldwerk & (big-)data

BVA Verkeersadviezen Verkeersadviezen is al sinds de jaren ’80 een deskundige en betrouwbare partner op het gebied van verkeer- en vervoersonderzoek. Hierbij brengen wij de mobiliteits- en verkeerspatronen terug naar de essentie.

Meer weten?

Kentekenonderzoeken

Regelmatig voeren wij kentekenonderzoeken uit. Hiermee kunnen de herkomsten en bestemmingen en routevorming van verkeer worden achterhaald. Het uitvoeren van kentekenonderzoeken kan op verschillende manieren, waarbij kan worden gewerkt met waarnemers op locatie of het plaatsen van ANPR camera’s die de kentekens registreren. BVA Verkeersadviezen heeft ruime ervaring met de uitvoering en analyse van kentekenonderzoeken.

De afgelopen maanden hebben we diverse kentekenonderzoeken uitgevoerd:

  • Kentekenonderzoek Buurserstraat, gemeente Haaksbergen;
  • Kentekenonerzoek Duurzaamheidsstraat te Wezep, gemeente Oldebroek;
  • Kentekenonderzoek Westerbork, gemeente Midden-Drenthe;
  • Kentekenonerzoek Oosterwolde, gemeente Oldebroek.

 

.