Home » Participatie en Maptionaire

Participatie en Maptionnaire

Bij BVA geloven we sterk in het betrekken van de gemeenschap bij onze projecten. Participatie staat centraal voor ons, het stelt ons in staat om diverse belangen en perspectieven te integreren in al onze projecten.

Maptionnaire

Maptionnaire is een online tool voor participatieve planning die gebruikers in staat stelt om interactieve kaarten en enquêtes te maken, waardoor gemeenschappen actief kunnen bijdragen aan stedelijke en ruimtelijke ontwikkelingsprojecten. Het bevordert transparantie en betrokkenheid door waardevolle feedback en inzichten van bewoners te verzamelen.

Contact

Hoe we participatie aanpakken

Luisteren en samenwerken: We luisteren naar de zorgen, kansen en ideeën van inwoners, ondernemers en andere betrokkenen. Samen willen we werken aan een toekomst waarin ruimte en mobiliteit optimaal zijn vormgegeven.

Co-creatie met Maptionnaire: Om participatie en co-creatie serieus vorm te geven, bieden wij alle belanghebbenden de mogelijkheid om actief mee te denken en te doen. Centraal in dit proces staat Maptionnaire, een krachtige participatietool die wij inzetten om ideeën en meningen letterlijk op de digitale kaart te zetten.

Waarom kiezen we voor Maptionnaire?

Maptionnaire biedt verschillende voordelen:

  • Inclusief plannen: Het vastleggen van ideeën en meningen van een breed publiek, zowel tijdens fysieke bijeenkomsten als online enquêtes.
  • Snel en toegankelijk: Deelname aan het proces is eenvoudig en vereist geen technische kennis.
  • Effectieve communicatie: Resultaten en feedback kunnen direct worden teruggekoppeld aan alle betrokkenen, zowel intern als extern.

Hoe Werkt het?

Via Maptionnaire kunnen deelnemers:

  • Digitaal Reageren: Online enquêtes invullen en direct feedback geven.
  • Visueel Bijdragen: Ideeën delen en suggesties plaatsen op een interactieve kaart.
  • Eenvoudig Bereiken: Het brede publiek betrekken via lokale media, sociale media en flyers met QR-codes.

Samen kunnen we participatie vergroten en werken aan duurzame oplossingen die gedragen worden door de gemeenschap.

Voor meer informatie over hoe we participatie en Maptionnaire kunnen integreren in uw specifieke project, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Laten we samen bouwen aan een toekomst waarin iedereen gehoord wordt en waar participatie een cruciale rol speelt in besluitvorming.

Mobiliteitsplan Oldebroek

In opdracht van de gemeente Oldebroek bouwen wij aan een nieuw mobiliteitsplan.

lees meer

Verkeersonderzoek kerstshow Intratuin Duiven

De kerstshow van Intratuin Duiven trekt ieder jaar heel veel bezoekers.

lees meer

Parkeeradvies plan Veldzicht in Zetten

Nieuwbouw ontwikkelingen vragen veelal om een zorgvuldige verkeerskundige onderbouwing.

lees meer

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd in hoe Asfaltbreuk kan bijdragen aan een veiligere en groenere leefomgeving? Wilt u weten hoe dit concept toegepast kan worden in uw gemeente of wijk? Neem dan contact met ons op! Wij kijken ernaar uit om met u in gesprek te gaan en samen te werken aan een betere verkeersveiligheid en leefbaarheid in uw omgeving!

 

Meer weten?